Nieuwe namen voor Sziget

Sziget


Nieuwe namen voor Sziget

De organisatie van het Hongaarse festival Sziget heeft een nieuwe reeks namen bevestigd. Breathe Carolina, Noisia, The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors, BØRNS, BOY, Laidback Luke, Fedde Le Grand, D-wayne, TUJAMO, Jay Hardway, YVES V, Snails, Wiwek, Stadiumx, Maduk ft MC Mota, Kasra, Apster, Volt & State, Las Salinas, BLINDERS, 2EMPRESS, Nick Talos en Ravitez zijn toegevoegd aan de line-up. Eerder werd onder andere de komst van Muse, Bullet For My Valentine, Bring Me The Horizon, Sum 41 en Bastille aangekondigd.

Het festival in Boedapest is één van de grootste multiculturele evenementen van Europa. Sziget trekt meer dan 400.000 bezoekers van over de hele wereld. De editie van 2016 vindt plaats van 10 t/m 17 augustus op het Óduba-eiland in het centrum van Boedapest. Een 7 day pass kost 249 euro en voor een 5 day pass moet je 215 euro neerleggen. Kaarten voor het festival zijn hier verkrijgbaar.

De kaartverkoop gaat dit jaar harder dan bij vorige edities. De organisatie heeft laten weten dat ruim 90% van de weektickets reeds is verkocht.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding