Overzicht met albumreleases van juni

Overzicht met albumreleases van juni

De laatste loodjes van het schooljaar zitten er weer aan te komen en we gaan weer richting de zomer. En wat maakt de zomer nu nog leuker? Juist, een hoop vette nieuwe albums natuurlijk! Gelukkig heeft de maand juni ons weer genoeg te bieden, zodat je je op muziekgebied niet hoeft te vervelen deze zomer.

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Benieuwd wat je deze maand kan verwachten? Bekijk het hier!

03/06 Volbeat – Seal The Deal & Let’s Boogie

Begin juni komen de Deense heren van Volbeat met een nieuwe plaat. Het zesde studioalbum van de metalband draagt de naam Seal The Deal & Let’s Boogie en is het eerste album waarop bassist Anders Kjølholm afwezig zal zijn, na zijn vertrek afgelopen november. Op dit moment zijn drie singles van het album uitgebracht: “The Devil’s Bleeding Crown” verscheen op 7 april, “For Evigt” kwam uit op 29 april en “Seal The Deal” verscheen op 20 mei. Beluister hierboven alvast “The Devil’s Bleeding Crown” om in de stemming te komen voor het nieuwe album!

17/06 I See Stars – Treehouse

De heren in I See Stars komen halverwege juni met hun vijfde studioalbum. De opvolger van het in 2013 verschenen New Demons draagt de naam Treehouse. Dit is het eerste album van de band waarop gitarist Jimmy Gregerson en keyboardist Zach Johnson afwezig zijn, nadat zij vorig jaar werden verzocht de band te verlaten. Op dit moment zijn drie singles van het album te horen, waarvan de meest recente de naam “Break” draagt. Beluister de track hierboven alvast!

17/06 Red Hot Chili Peppers – The Getaway

De rockers in Red Hot Chili Peppers komen halverwege juni met hun elfde studioalbum, genaamd The Getaway. Dit nieuwe album is de opvolger van het in 2011 verschenen I’m With You. Daarnaast is The Getaway het eerste album dat niet geproduceerd is door Rick Rubin sinds het in 1989 verschenen Mother’s Milk. Beluister hierboven alvast de track “Dark Necessities” om je voor te bereiden op de release!

Overige releases
03/06 David Bowie – A Reality Tour (heruitgave)
03/06 Ladyhawke – Wild Things
03/06 The Kills – Ash & Ice
03/06 Tegan And Sara – Love You To Death
03/06 Beartooth – Aggressive
03/06 Hellyeah – Unden!able
03/06 Combichrist – This Is Where Death Begins
03/06 March – Stay Put
10/06 Garbage – Strange Little Birds
10/06 Saliva – Love, Lies & Therapy
17/06 Gojira – Magma
17/06 Neil Young – EARTH
17/06 Jake Bugg – On My One
17/06 letlive. – If I’m The Devil
17/06 Mogwai – Atomic
24/06 Whitechapel – Mark Of The Blade

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding