Nieuwe muziek van Against the Current, Tom Odell en meer

Nieuwe muziek van Against the Current, Tom Odell en meer

Diverse artiesten hebben de afgelopen tijd nieuwe videoclips online gezet, al dan niet met nog nooit eerder gehoord materiaal. Beluister de nieuwe muziek hieronder!

Against the Current heeft het zonnige nieuwe nummer “Young and Relentless” online gezet. De track is afkomstig van hun aankomende debuutalbum In Our Bones, wat op 20 mei uit komt via Fueled By Ramen. Ook afkomstig van dit album zijn de eerder gedeelde tracks “Runaway” en “Forget Me Now“.

Ook Real Friends verwacht deze maand een album uit te brengen. Op 27 mei verschijnt The Home Inside My Head, de opvolger van Maybe This Place Is the Same and We’re Just Changing uit 2014, via Fearless Records. Afkomstig van de tweede plaat van de band zijn de tracks “Colder Quicker”, “Scared to be Alone” en de meest recente single “Mess”.

Ondertussen hebben Tegan & Sara de derde clip van hun aankomende album Love You To Death gedeeld. Na “U-Turn” en “Boyfriend” is het de beurt aan een video vol met puppies, gekoppeld aan de track “100x”. Het album verschijnt op 3 juni.

Tom Odell heeft in de aanloop naar zijn aankomende tweede album Wrong Crowd hey nummer “Somehow” gedeeld. Eerder deelde de Britse singer-songwriter al de nummers “Wrong Crowd” en “Magnetised”. De opvolger van Long Way Down uit 2013 verschijnt op 10 juni. Die zelfde dag staat Odell op Pinkpop in Lnadgraaf.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding