Blink-182’s Mark Hoppus ontkent ontmoeting met Tom Delonge

blink-182


Blink-182’s Mark Hoppus ontkent ontmoeting met Tom Delonge

Eerder deze week plaatste voormalig Blink-182 gitarist Tom DeLonge een lang bericht waarin hij de verstandhouding tussen hem en de band uitlegde. Hierin legde Tom uit dat hij en Blink een gezamenlijke toekomst zouden kunnen hebben en dat hij steeds beter contact zou hebben met drummer Travis Barker en bassist Mark Hoppus.

Mark heeft hier echter in een interview met Kevin Klein Live op gereageerd. Hierin bekende Hoppus dat het statement van Tom als een verrassing kwam en dat hij Delonge al anderhalf jaar niet gezien heeft. De bassist legt uit dat het opnieuw samenwerken met Tom te ver in de toekomst ligt om dat nu al als mogelijkheid te beschouwen, al zegt hij nooit nooit:

“I haven’t even spoken to Tom in a year and a half. (…) [Making music with Tom again] is something that is so far down to the road to even be a possibility. (…) I’ll never say never to anything, but this is what Blink-182 is right now and we’re in a really good spot.”

Beluister het hele interview hier, via RockSound.

De eerste plaat van Blink-182 zonder Tom Delonge heet California en komt uit op 1 juli. De plaat volgt Neighbourhoods uit 2011 op.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding