Radiohead van internet verdwenen

Radiohead van internet verdwenen

Gisteren avond (zondag 1 mei) heeft Radiohead alles wat ze ooit op het internet hebben gezet verwijderd. Zowel op Facebook als op Twitter en Google+ zijn alle posts van de band verdwenen en zijn alle profielfoto’s volledig blank gemaakt. Ook zanger Thom Yorke heeft op zijn eigen Twitteraccount alle tweets verwijderd. Tevens is de website Radiohead.com offline.

Een dag eerder ontvingen diverse fans per post een kaart met daarop de tekst: “Sing a song of sixpence that goes/Burn the Witch/We know where you live.”. De tekst is afkomstig van het nummer “Burn the Witch”, een nog niet officieel uitgebracht Radiohead-nummer van tien jaar terug. Volgens Consequence of Sound hangt dit samen met Dawn Chorus Day, een dag in het teken van milieubewustheid, traditioneel gevierd op de eerste zondag van mei, gisteren dus. De link met Radiohead ligt in de naam van het bedrijf wat de band uit Oxford heeft opgezet: Dawnnchoruss Ltd.

Wat alle commotie rondom de band betekend is nog niet bekend, maar alle aanwijzingen wijzen in de richting van het nieuwe album van Radiohead wat al een tijdje verwacht wordt.

View post on imgur.com


Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding