Nieuwe video’s van o.a. Simple Plan en Bloc Party

Nieuwe video’s van o.a. Simple Plan en Bloc Party

Er zijn diverse nieuwe video’s online gezet. Zowel Simple Plan en Bloc Party als Deftones en Biffy Clyro hebben nieuw beeldmateriaal vrijgegeven. Bekijk de clips onder aan de pagina.

Simple Plan heeft  een retro clip voor “Singing in the Rain” gedeeld. De track is terug te vinden op de meest recente plaat va de band: Taking One for the Team. De clip laat in jaren ’60 stijl de transformatie van kleine act naar wereldberoemde band zien en is een eerbetoon aan de film That Thing You Do.

Bloc Party heeft de track “Virtue” van een video voorzien. Het nummer is onderdeel van Hymns, het vijfde album van de band en de eerste sinds de wijzigingen in bezetting. Komende zomer speelt het Londense kwartet op het Best Kept Secret festival in Hilvarenbeek. Kijk hier voor tickets.

Deftones heeft een clip gedeeld voor de track “Prayers/Triangles”, afkomstig van het onlangs verschenen album Gore. Bij het uitbrengen van de clip heeft zanger Chino Moreno aangegeven geen fan van videoclips te zijn: “It’s one of the worst things. It’s acting like you’re playing your song.”

Tot slot heeft ook Biffy Clyro een nieuwe video op het internet geplaatst. Het gaat hier om de eerste officiële single van het binnenkort te verschijnen album Ellipsis: “Wolves of Winter”. Voorheen was van dee track alleen nog maar een preview te beluisteren, maar met de clip is ook het volledige nummer vrijgegeven. Het nieuwe album van de Schotten verschijnt op 8 juli via Warner Bros Records.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding