Overzicht met albumreleases van april

Overzicht met albumreleases van april

Het is inmiddels alweer april: de maand van de eerste echte zonnestralen, lammetjes en al die andere dingen, maar het meest belangrijk zijn natuurlijk de vele toffe platen die deze maand verschijnen! Vorige maand konden we genieten van onder andere de nieuwe Asking Alexandria, Killswitch Engage en Tonight Alive. Ook in april zijn we weer verzekerd van genoeg vette nieuwe tracks!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Benieuwd wat je deze maand kan verwachten? Bekijk het hier!

01/04 Babymetal – Metal Resistance

Metal Resistance is het tweede studioalbum van het Japanse fenomeen genaamd Babymetal. Deze band combineert catchy Japanse popmuziek met snoeiharde metal. De lead single van het album verscheen in februari en draagt de naam ‘Karate’. Beluister hierboven alvast ‘Karate’ om in de stemming te komen voor Metal Resistance! Benieuwd? Babymetal is deze zomer te zien op verschillende festivals in Europa en zal onder andere in juni op FortaRock in Nederland te zien zijn.

01/04 Black Stone Cherry – Kentucky

Het vijfde studioalbum van Amerikaanse rockers Black Stone Cherry draagt de naam Kentucky. De plaat verschijnt op 1 april in de schappen. Beluister hierboven alvast de single ‘The Way Of The Future’! Ook Black Stone Cherry staat deze zomer op verschillende festivals in Europa.

08/04 Deftones – Gore

Op 8 april verschijnt het achtste studioalbum van de Amerikaanse metalband Deftones, genaamd Gore. Van het album zijn twee singles uit: ‘Prayers/Triangles’ en ‘Doomed User’. Beluister hierboven alvast ‘Prayers/Triangles’! Deftones zal deze zomer ook op verschillende festivals in Europa te zien zijn, waaronder Download Festival en Rock am Ring.

Overige releases:
01/04 Weezer – The White Album
01/04 Autolux – Pussy’s Dead
01/04 Pet Shop Boys – Super
01/04 Mogwai – Atomic
01/04 The Summer Set – Stories For Monday
01/04 The Last Shadow Puppets- Everything You’ve Come To Expect
01/04 Frankie Cosmos – Next Thing
08/04 Frightened Rabbit – Painting Of A Panic Attack
08/04 Lights – Midnight Machines
08/04 M83 – Junk
29/04 Rob Zombie – The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser
29/04 Sixx: AM – Prayers For The Damned
29/04 Tremonti – Dust
29/04 Less Than Jake – Live From Astoria

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding