Neck Deep, Against the Current en The Last Shadow Puppets delen video’s

Neck Deep, Against the Current en The Last Shadow Puppets delen video’s

Er is weer een lading nieuwe muziekvideo’s online verschenen. Dit keer voorzien Neck Deep, Against the Current en The Last Shadow Puppets van kersvers beeldmateriaal.

Against the Current heeft de clip van “Running With the Wild Things” online gezet. De track zal terugkomen op het debuutalbum van dit trio. In Our Bones verschijnt op 20 mei via Fuled By Ramen.

De nieuwe clip van Neck Deep is voor “Serpents”. De track is afkomstig van de tweede plaat van de Welsche poppunkers: Life’s Not Out to Get You. Het album verscheen in augustus 2015 via Hopeless Records. Op 3 april staat het viertal op de planken van de Melkweg in Amsterdam. Op vrijdag 24 juni geeft de band een show in de Utrechtse Helling.

Het samenwerkingsproject van Alex Turner en Miles Kane heeft een nieuwe single van videoclips voorzien. Afkomstig van het gelijknamige album delen de heren het nummer “Everything You’ve Come To Expect”. De track is voorzien van een lange reeks video’s, allemaal met een klein verschil. Kijk de volledige verzameling clips via Consequence of Sound. Het tweede album van The Last Shadow Puppets verschijnt op 1 april via Domino Records.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding