Nieuwe videoclips van Weezer, Northlane en ROAM

Nieuwe videoclips van Weezer, Northlane en ROAM

Er zijn diverse nieuwe muziekvideo’s verschenen. Zowel de Californische college rockers van Weezer, als de Australische metalcore band Northlane en de poppunkers van ROAM hebben nieuw beeldmateriaal online gezet.

ROAM heeft een emotionele clip gedeeld voor hun nummer “Tracks”. De song is afkomstig van hun debuutalbum Backbone, wat verscheen via Hopeless Records in januari van dit jaar. Onlangs stond de band nog in Amsterdam als voorprogramma voor Against the Current.

Het Australische Northlane heeft een live-video gedeeld. De clip voor “Soma” is in oktober tijdens een show in London opgenomen. De track is afkomstig van het album Node. De plaat kwam uit in juli 2015.

Weezer heeft een gloednieuwe song gepaard met videoclip gedeeld. Bekijk de clip voor “California Kids”, afkomstig van de binnenkort te verschijnen plaat The White Album. In de clip zijn o.a. de “Damn Daniel” Dudes te zien en bieden de band dus de mogelijkheid om een eigen draai aan de meme te geven: “Damn, Rivers, back at it again with the Ray Bans!”. The White Album verschijnt op 1 april. Een week later speelt Weezer in de HMH, Amsterdam.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding