Nieuwe videoclip John Coffey

John Coffey


Nieuwe videoclip John Coffey

Op 11 maart brengt het vijftal van John Coffey de EP A House For Thee uit. De semi-titeltrack “No House For Thee” is nu, compleet met video, online gezet.

De video is opgenomen in het vluchtelingenkamp van Duinkerke. Verschillende vluchtelingen hebben meegewerkt aan John Coffey’s oproep om op menselijke manier met het onderwerp en vooral de slachtoffers van de situatie om te gaan.

In de omschrijving bij de video waarschuwt de band dat de teksten hard kunnen zijn omdat het gebaseerd is op wat daadwerkelijk gebeurt, duidend op de keuze die de vluchtelingen hebben: opzoek naar een nieuw thuis, of in de conflictgebieden blijven en daarbij een zekere dood tegemoet zien.

“It’s a song in which we want to make clear that when a brother or sister from afar needs help, we should offer it. The lyrics in the song can be quite harsh, being based on the tragedies which happen on our European seas. But if it represents anything at all, it is always a call for humanity. There should always be a house for those who lost their own.”

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding