Aaron Gillespie over rol in Paramore

Paramore


Aaron Gillespie over rol in Paramore

Silverstein-frontman Shane Told heeft de afgelopen maanden aardig wat bekende gasten in zijn podcast Lead Singer Syndrome gehad. In de laatste episode van de podcast interviewde hij vocalist en drummer Aaron Gillespie. De twee spraken over Gillespie’s rol in Paramore. Omdat de band de afgelopen jaren nogal van line-up veranderd is, gingen veel mensen ervan uit dat de drummer inmiddels wel een vast lid van de band zou zijn. Gillespie spreekt dit echter tegen. Hij zegt alleen betrokken te zijn bij de live shows en niet bij het schrijfproces van nieuw materiaal. Hij heeft nog altijd veel plezier in de live shows.

”They’re amazing people,” aldus de 32-jarige Underoath-zanger. ”It’s an honor to get to play with them. It’s something that’s super challenging because of their stature, and because you want to be great for something like that.”

Wanneer er aan hem gevraagd wordt hoe het met zijn zijproject The Almost zit, bevestigd de zanger dat het daarmee klaar is. Hoewel hij niet uitsluit dat de band ooit weer muziek zal maken, zijn er voorlopig nog geen plannen voor een reünie.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding