Special: Zo ziet de toekomst van The Lost Boys Club eruit

The Lost Boys Club


Special: Zo ziet de toekomst van The Lost Boys Club eruit

Vorige week heeft The Lost Boys Club bekend gemaakt dat gitarist Kenneth de Krieger niet langer onderdeel uitmaakt van de band. De groep is tot deze beslissing gekomen nadat duidelijk werd dat beide partijen verschillende muzikale ambities hebben, zo lieten ze weten in een statement op Facebook. De Krieger voegde zich in maart bij de band, nadat zijn voorganger Bart Eijk enkele maanden daarvoor de handdoek in de ring gooide. Met een nieuw jaar voor de boeg kan dit van alles betekenen, dus wij namen contact op met de band om in kaart te brengen wat de toekomst hen te bieden heeft.

Gitarist Kenneth heeft DutchScene laten weten dat hij erg dankbaar is voor zijn tijd bij The Lost Boys Club en dat hij zijn bandleden zal gaan missen. “Ik heb echt genoten van alle leuke shows en de tijd die we met elkaar hebben doorgebracht. Het zijn in deze korte tijd dan ook echt goede vrienden geworden.”

In de toekomst zal De Krieger zich gaan focussen op zijn eigen producties, maar er staat hem tevens een andere muzikale kans te wachten. “Ik heb bericht ontvangen van een welbekende band, die zowel nationaal als internationaal de nodige kilometers hebben gemaakt. Meer dan dit kan ik er helaas niet over loslaten, maar als doorgaat waar nu over gesproken wordt, staat er een heel tof 2016 voor me klaar.”

Voorlopig gaat The Lost Boys Club verder als drietal. “Maar mensen mogen altijd een berichtje sturen als ze denken dat zij uit het juiste hout gesneden zijn,” aldus frontman Nick Brummer. Viertal of niet, The Lost Boys Club laat zich door het vertrek van hun gitarist niet tegenhouden.

De release van het tweede studioalbum laat dan ook niet lang meer op zich wachten, vandaag heeft de band de details van de opvolger van So Far So Good naar buiten gebracht. De nieuwe plaat draagt de naam Hit The Deck! en verschijnt op 19 februari. Bekijk de artwork en tracklist hieronder.

album_cover_HTD_1_1000x1000Tracklist:
01. A Place Called Home
02. That’s A Good One
03. Anthem
04. Sorry, Not Sorry
05. Last Forever
06. Monuments
07. Stay The Fuck Out Of My Life
08. Not Alright
09. Setting Sail
10. Growing Up Is Giving In
11. Stuck In The Middle
12. The Part That I Hate

Onlangs verscheen lead single “Anthem” al in combinatie met een videoclip en sinds vorige week is ook “A Place Called Home” online te beluisteren. Check het nummer hieronder.

Volgens zanger Nick zal komend jaar in het teken staan van veel shows, video’s en vooral heel veel plezier. Daarnaast stapt de band met het de aankomende full-length terug naar de voor hen old school poppunk. Dat belooft wat!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding