Dudettes organiseert eigen festival tijdens ESNS 2016

Dudettes organiseert eigen festival tijdens ESNS 2016

In januari zal Eurosonic Noorderslag weer centraal staan in het hoge noorden. Het is de springplank voor muzikaal talent richting een internationale doorbraak. Vanaf 13 januari t/m 16 januari zullen er vele bands geprogrammeerd worden op verschillende locaties in de Groningse binnenstad.  Naast het officiële programma is er ook ruimte voor gratis locaties waar bandjes optreden en festivals plaatsvinden.

Begin december bracht de ambient indie band Dudettes naar buiten dat zij een eigen festival zullen organiseren. De Groningse band is ondertussen geen onbekende meer in Nederland. Van de popronde tot en met de voorprogramma’s van o.a. Skunk Anansie en Triggerfinger werden er vele muzikale kilometers gemaakt. Het debuut album Subconscious met de singles “Make It Loud” en “How It Feels” leverde de titel 3FM Serious Talent op. Ook stonden ze op Parkpop en Huntenpop.

In samenwerking met club de kast en vele vrijwilligers zal er een drie daags festival plaatsvinden in hartje centrum genaamd House Of Dudettes. De programmering zal door de band zelf gedaan worden met als doel: het creëren en versterken van kansen  binnen de muziekindustrie voor bestaande acts die al een aantal jaren actief zijn. Met drie stages, twaalf bands en een viertal DJ’s zal er genoeg verscheidenheid zijn. Naast dit alles is er ook ruimte voor Dudettes zelf om hun nieuwe sound te laten horen en de langverwachte nieuwe single te releasen. Al het nieuws omtrent het festival zal te volgen zijn via de facebookpagina van het evenement.

FANDETTES OPGELET! Na ruim 2 jaar is het dan zover: In januari komt onze NIEUWE SINGLE uit en organiseren wij in…

Posted by Dudettes on woensdag 2 december 2015

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding