Overzicht met albumreleases van november

Overzicht met albumreleases van november

Het is alweer november, dus de eerste wintermaand is officieel aangebroken. De winter gaat meestal gepaard met een hoop koude en rustige dagen, en ook op het gebied van albums is het wat stilletjes deze maand. Gelukkig kwamen er in oktober heel veel vette albums uit, waar we nog lang niet op uitgekeken zijn!

Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Benieuwd wat je deze maand kan verwachten? Bekijk het hier!

06/11 Ellie Goulding – Delirium

Het derde studioalbum van de Engelse Ellie Goulding draagt de naam Delirium. Volgens Goulding is het nieuwe album meer op het pop-genre geörienteerd dan haar voorgaande releases. De lead single van het album heet “On My Mind”, die je hierboven kan beluisteren!

13/11 Kurt Cobain – Montage of Heck: The Home Recordings

De film over Kurt Cobain, genaamd Montage of Heck was begin dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien. Nu komt in november een soundtrack album uit, genaamd Montage of Heck: The Home Recordings. Er zijn twee verschillende versies van dit album verkrijgbaar: de standaard versie met 13 tracks, of de deluxe versie met 31 tracks. Bekijk hierboven nog even de trailer voor Montage of Heck!

Overige releases:

06/11 Extreme Noise Terror – Extreme Noise Terror
06/11 Aftermath – Eyes Of Tomorrow
06/11 Devil You Know – They Bleed Red
20/11 Anthrax – Spreading The Disease (Deluxe Edition)
27/11 Danzig – Skeletons
27/11 Pope Francis – Wake Up!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding