Meet: Mountains To Move

Meet: Mountains To Move

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij Mountains To Move in de spotlight.

Mountains To Move is een emo/punkband uit Antwerpen, België. De formatie bestaat uit vier emo/punkliefhebbers, die het genre met hart en ziel steunen. Ze zijn regelmatig te vinden bij emo/punk shows in België.

Maar zelf kunnen de mannen er ook wat van, zo stonden ze onder andere al in het voorprogramma van bands als The Front Bottoms en You Blew It!. Ze brengen hun nummers zowel op de plaat als live met veel emotie. Een mix van cleane, rustige stukken, opgevolgd door daverende refreinen is hoe je Mountains To Move’s muziek het beste kan omschrijven.

Met een gloednieuwe EP: ‘’Cotard’’, die begint met de krachtige woorden: ‘’To be honest, I’m doing better but still not that great.’’,  zet de band meteen toon voor de rest van de EP. Krachtige teksten met emotie is wat je kan verwachten. Dit is te horen, waarmee de heren een diepe indruk maken.

Zowel live als op de EP weet de band hun verhaal te vertellen en het publiek mee te slepen. ‘’Cotard’’ werd uitgebracht op Thanks But No Thanks Records op 20 juli 2015.

Hieronder de openingstrack van Cotard: ‘’Nemesis’’

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding