Meet: Mutt Dog County

Mutt Dog County


Meet: Mutt Dog County

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij Mutt Dog County in de spotlight.

De Haagse hardrock band Mutt Dog County bestaat sinds 2010 en nu zijn deze heren op bijna alle lokale podia, muziekcafé’s en festivals te vinden. Niet te vergeten kwamen ze in de finale van GBOB, speelden ze dit jaar op Parkpop en waren ze vorig jaar te gast bij 3FM. Er zijn 2 EP’s uitgebracht en dit jaar is er een single verschenen. Voor liefhebbers van hillbilly, rock & roll en hardrock. In het straatje van Joe Madman & The Sidewalkers, Guns N’ Roses & Aerosmith.

Lucifer, Lenny en Nino schreven samen de eerste nummers van de band. Later vonden ze Steven en Rozurd bij een lokale jamsessie en was de band compleet met een drummer en een krachtige stem erbij. Het marketingplatform From Gutter To The Glory hielp de band destijds aan optredens buiten de lokale bars en de eerste EP kwam uit. Rozurd besloot de band te verlaten, Florian kwam snel in de plaats en de tweede EP verscheen.

Dit jaar verscheen de single ‘Homegrown’. Het hardere werk is hier te horen.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding