Meet: The Overslept

The Overslept


Meet: The Overslept

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij The Overslept in de spotlight.

Hoewel de band geen compleet onbekende meer is in onze scene, leek het ons niet ongepast de band ook aan de rest van het publiek voor te stellen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wie Simple Plan kent, moet ook zeker The Overslept kennen. De band verzorgt namelijk het voorprogramma in een uitverkocht Paradiso op woensdag 26 augustus aanstaande.

De Hilversumse heren zijn in april 2014 begonnen en hebben het meteen groots aangepakt. Hun debuut EP Memory Lane werd opgenomen met Bjørgen van Essen (Only Seven Left), die ook op het nummer “Forgive Me” te horen is. Hierop volgde de release party in De Vorstin in Hilversum, een optreden bij 3FM en binnenkort keert de band terug naar de studio voor de tweede EP.

The Overslept is een veelzijdige band, ook een akoestische set is geen probleem. Dit lieten zij zien op het DutchScene presents: Rock It! festival in P60 Amstelveen. Ben je nieuwsgierig naar deze band? Check hieronder de titeltrack van hun debuut EP.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding