Tom DeLonge sluit terugkeer naar Blink-182 niet uit

blink-182


Tom DeLonge sluit terugkeer naar Blink-182 niet uit

Eerder dit jaar kwam er naar buiten dat er veel problemen zijn tussen de bandleden van Blink-182. Zo zou Tom DeLonge uit de band gestapt zijn, waarna hij direct beweerde dat daar niets van waar was.

In een interview met Rolling Stone lieten Travis Barker en Mark Hoppus weten dat de band op dat moment in de studio had moeten zitten, maar ze via DeLonge’s manager het bericht kregen dat Tom niet de behoefte had nieuwe muziek op te nemen.

Nadat verschillende interviews beide kanten van het verhaal belichtten, besloot Tom DeLonge in april een soloalbum uit te brengen. To the Stars… Demos, Odds and Ends bevat onder andere materiaal dat DeLonge oorspronkelijk geschreven had om met Blink-182 op te nemen.

Inmiddels lijkt Matt Skiba, bekend van The Alkaline Trio, de plaats van DeLonge in Blink-182 te hebben ingenomen. Tom lijkt echter niet onder de indruk te zijn dat dit definitief is, zo vertelde hij in een recent interview dat zijn terugkeer eenvoudig te realiseren zou zijn.

“What would it take for Blink-182 to start making music again?”, werd hem gevraagd. Hij antwoordde het volgende: “Probably just a few phone calls.”

Het laatste album van Blink-182 is het in 2011 verschenen Neighborhoods. Hoewel deze plaat het goed deed in de hitlijsten, zijn veel fans van mening dat dit niet het beste werk is van de band.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding