Meet: The Last Internationale

The Last Internationale


Meet: The Last Internationale

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij The Last Internationale in de spotlight.

The Last Internationale is een rock band uit New York. De band bestaat uit een toffe formatie van een gitarist en een bassiste met een indrukwekkende stem, Edgey Pires en Delila Paz. Op het podium worden ze nog bijgestaan door een drummer. Blues en politiek zijn invloeden van de band. Voor liefhebbers van Band of Skulls en Rival Sons.

In januari 2013 kwam de eerste EP genaamd New York, I do mind dying uit. Het debuutalbum We Will Reign verscheen in 2014 en er werd op gedrumd door een bekende – namelijk Brad Wilk, drummer van Rage Against The Machine. De gitarist van deze band, Tom Morello, werd fan van The Last Internationale en vroeg zijn mede bandlid om de plaat in te drummen. De producer van deze plaat was Brendan O’Brien (Pearl Jam, Bruce Springsteen).

Ze speelden op Pinkpop, Rock Werchter, zijn te zien als support van The Who en gaan een mooie festival zomer tegemoet. Bovendien deden ze al supports voor Incubus, Counting Crowd, Lenny Kravitz & One Republic.

Bekijk hier “Life, Liberty, and the Pursuit of Indian Blood”.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding