Welkom op de nieuwe DutchScene

Welkom op de nieuwe DutchScene

Welkom op de vernieuwde DutchScene! Na bijna een jaar aan de nieuwe website gewerkt te hebben, zijn we blij deze eindelijk online te hebben. Naast een nieuw uiterlijk introduceert DutchScene ook een aantal nieuwe functies, daar lees je in dit artikel meer over.

DutchScene account

Vanaf nu kan iedere bezoeker een gratis DutchScene account aanmaken. Met dit account beheer je jouw concertagenda, kun je kiezen voor een gepersonaliseerd nieuwsoverzicht en kun je meedoen aan exclusieve winacties voor leden.

Concert agenda

Vanaf nu kun je op DutchScene bijhouden naar welke concerten je gaat. Zo heb je altijd een overzicht met jouw aankomende concerten. Vanaf binnenkort kun je ook een archief van door jou bezochte concerten bekijken en bijhouden waar je vrienden heen gaan.

Ook hebben sommige zalen een eigen pagina op de nieuwe DutchScene. We zullen de komende tijd het aanbod vergroten en de zalen dan ook koppelen aan concertpagina’s. Bekijk hier die van Paradiso en hier die van Melkweg.

Als je op de hoogte gehouden wil worden van concertaankondigingen en ticket alerts, volg @DSConcerten dan op Twitter.

Gepersonaliseerd nieuwsoverzicht

Deze zomer lanceren we een persoonlijk nieuwsoverzicht. Door jouw favoriete bands te volgen, heb jij de mogelijkheid vanaf binnenkort alleen het nieuws te zien dat jou interesseert. Je volgt jouw favoriete bands door bij artikelen in de side-bar op de volg-button te drukken.

Feedback

Zoals je ziet, zijn we dus nog lang niet klaar! Gaandeweg zullen we functies blijven toevoegen en verbeteren om DutchScene een zo handig mogelijk platform te maken voor al onze bezoekers.

Mocht je een foutje zien in de website en/of een idee hebben voor een toffe nieuwe functie? Mail dan naar [email protected].

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding