Mark Ronson op tour met Tame Impala

Mark Ronson op tour met Tame Impala

Mark Ronson heeft aangekondigd dat Tame Impala frontman Kevin Parker onderdeel uit zal maken van de live band tijdens zijn tour, deze zomer.

In januari heeft Mark Ronson het album Uptown Special uitgebracht. Op deze plaat verzorgde Parker de vocalen voor drie songs: “Summer Breaking”, “Daffodils” en “Leaving Los Feliz”. In een interview met het Australische radiostation Triple-J heeft Ronson bekend gemaakt dat hij samen met Parker door Australië zal touren.

Voor de Europese tak van de tour zal er geen sprake zijn van een live band. In plaats daarvan zal Ronson rond reizen met een DJ-set. In het zelfde interview met Triple-J (hier onder te beluisteren) geeft de producent echter aan, dat er o.a. op Glastonbury toch een samenwerking plaats zou kunnen vinden.

Tame Impala brengt hun derde album, Currents, uit op 17 juli als opvolger van Lonerism uit 2012, en hun debuut uit 2010: Innerspeaker. Onlangs zette de formatie uit Perth de videoclip voor hun single “Cause I’m a Man” online.

Voor de Nederlandse fans van Tame Impala: de heren zullen op LowLands staan deze zomer. Mark Ronson heeft eerder deze maand zijn optreden op het festival helaas af moeten zeggen. Kaarten voor het evenement in Biddinghuizen zijn hier voor €195, – beschikbaar.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding