Win een meet & greet met PVRIS

Win een meet & greet met PVRIS

Op 30 april speelt PVRIS hun allereerste clubshow op Nederlandse bodem. DutchScene heeft de eer om het concert te mogen presenteren en geeft jou de unieke kans om voor het concert de band te ontmoeten en een akoestische set bij te wonen!

Voor deze winactie heb je een ticket voor het concert nodig. Klik hier om naar Ticketmaster te gaan!

Win een meet & greet met PVRIS!

Tien gelukkige mensen mogen bij de meet & greet en akoestische sessie van PVRIS in Melkweg aanwezig zijn. Lees hieronder hoe je kans kan maken op toegang:

Stap 1: Koop een ticket voor het optreden
Koop een ticket voor DutchScene presents PVRIS in Melkweg via Ticketmaster.

Doe mee via Twitter

Stap 2 – Tweet dit bericht

Stap 3 – Volg DutchScene op Twitter en stuur een e-mail

Stuur vervolgens een e-mail naar [email protected] met daarin een link naar jouw Tweet en een aankoopbewijs van je ticket.

Doe mee via Facebook

Stap 2 – Vind DutchScene leuk op Facebook

Stap 3 – Reageer en verstuur een e-mail
Plaats een reactie onder dit artikel waarin je vertelt waarom je mee doet. Let op: vaker reageren vergroot je kans niet.

Stuur vervolgens een e-mail naar [email protected] met daarin een link naar jouw Facebook profiel en een aankoopbewijs van je ticket.


Op 28 april ontvangen de winnaars bericht. Dit gebeurt via e-mail. Voeg [email protected] toe aan jouw adresboek om te voorkomen dat een mogelijke e-mail in jouw spambox belandt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bij de akoestische sessie vinden video opnames plaats, door mee te doen aan deze winactie verklaar je hiermee akkoord te gaan.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding