Overzicht met albumreleases van maart

Overzicht met albumreleases van maart

In maart verschijnen er weer tientallen nieuwe releases. Maandelijks zet DutchScene een overzicht van de vetste albums die nog moeten verschijnen op een rijtje. Bekijk hieronder wat je deze maand kunt verwachten.

13/03 Sleeping With Sirens – Madness

Op 13 maart verschijnt het nieuwe album van de Amerikaanse post-hardcoreband Sleeping With Sirens. Madness is de opvolger van het in 2013 verschenen Feel en is de eerste release zonder voormalig gitarist Jesse Lawson. Alle nummers zijn dan ook alleen geschreven door zanger Kellin Quinn. Het album is te koop via Bol.com op zowel CD als LP.

23/03 While She Sleeps – Brainwashed

Ruim tweeënhalf jaar na het debuutalbum komen de heren van While She Sleeps met Brainwashed. Een aantal dagen na de release van dit nieuwe album staat de band met Cancer Bats, Hundredth en Oathbreaker in de Melkweg. Zorg dat je tijdens het concert mee kan zingen en bestel het album alvast via deze link.

27/03 We Are Harlot – We Are Harlot

Eerder dit jaar besloot Asking Alexandria-frontman Danny Worsnop de band te verlaten om zich volledig op zijn side-project We Are Harlot te storten. Hoewel deze band al een tijdje actief is, verschijnt deze maand pas het self-titled debuutalbum. Het viertal is getekend bij Roadrunner Records en doet het al aardig, zo zullen ze deze zomer onder meer te zien zijn op Graspop Metal Meeting en Download Festival. Het schijfje is al vooruit te bestellen via Bol.com.

31/03 Hollywood Undead – Day Of The Dead

Het nieuwe album van Hollywood Undead verschijnt, ruim een half jaar later dan gepland, op 31 maart via Interscope Records. Inmiddels heeft de band al twee singles, “Day Of The Dead” en “Usual Suspects”, online gezet. De plaat is geproduceerd door Griffin Boice, die eerder samenwerkte met artiesten als Black Eyed Peas en Rob Zombie. Het album kan vooruit besteld worden via de officiële webshop.

31/03 The Maine – American Candy

Sinds The Maine besloten heeft de major labels achter zich te laten, doet de band precies waar zij zin in hebben. Deze maand verschijnt hun vijfde studioalbum American Candy via Rude Records. Lead single “English Girls” deed het al goed, deze debuteerde vorige maand op #7 in de iTunes Alternative Chart. Het album kan zowel los als in een bundel aangeschaft worden via The Maine’s webshop.

Overige releases:
02/03 Noel Gallagher’s High Flying Birds – Chasing Yesterday – Koop
03/03 Never Shout Never – Recycled Youth (Volume One) – Koop
03/03 Bayside – Cult: White Edition – Koop
06/03 Satellite Stories – Vagabonds – Koop
11/03 Cancer Bats – Searching For Zero – Koop
10/03 Will Butler – Policy – Koop
10/03 Judas Priest – Defenders of the Faith (heruitgave) – Koop
16/03 Modest Mouse – Strangers To Ourselves – Koop
16/03 Awolnation – Run – Koop
24/03 Smallpools – Lovetap! – Koop
24/03 Hit The Lights – Summer Bones – Koop
27/03 We Are The Ocean – Ark – Koop
27/03 Nightwish – Endless Forms Most Beautiful – Koop
27/03 The Prodigy – The Day Is My Enemy – Koop
30/03 Three Days Grace – Human – Koop
31/03 Plain White T’s – American Nights – Koop
31/03 Teenage Bottlerocket – Tales From Wyoming – Koop

Verschijnen er in maart nog andere albums waar jij naar uitkijkt? Laat het weten in een reactie!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding