Underoath komt met DVD

Underoath komt met DVD

In 2012 besloot Underoath er na zo’n 15 jaar mee te stoppen. De Amerikaanse band bracht later dat jaar nog een compilatiealbum uit met daarop nummers die afkomstig zijn van alle voorgaande studioalbums en enkele maanden daarna speelden ze een afscheidsshow in Florida. Inmiddels zijn de leden hun eigen weg gegaan, zo startte frontman Spencer Chamberlain bijvoorbeeld een band met de naam Sleepwave en houdt drummer Daniel Davison zich bezig met het maken van videoclips voor bands.

Deze week heeft de band echter laten weten een laatste DVD uit te willen brengen. De film had al zo’n anderhalf jaar geleden af moeten zijn, maar door problemen is dit nooit gelukt. Voor de heren van Underoath voelde het niet compleet zonder deze DVD, daarom besloten ze de film zelf af te maken en uit te brengen.

Hiervoor heeft de band echter een financiële tegemoetkoming nodig, daarom lanceerden zij een pagina waarop er verschillende bundels met Tired Violence vooruit te bestellen zijn. In de video hieronder wordt uitgelegd waarom de documentaire nooit eerder is verschenen.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding