DutchScene doet verslag tijdens Eurosonic Noorderslag 2015

DutchScene doet verslag tijdens Eurosonic Noorderslag 2015

Aankomende woensdag start het muzikale circus van Eurosonic Noorderslag weer in het altijd gezellige Groningen. DutchScene zal er alle dagen bij zijn om verslag te doen van dit belangrijke platform voor Europese muziek.

Voor vele bands en acts is het uitverkochte festival Eurosonic Noorderslag een belangrijke stap richting een internationale doorbraak. Muzikaal talent krijgt namelijk de kans zichzelf te presenteren tijdens een showcase in één van de ruim dertig zalen. Eurosonic, dat plaatsvindt van 14 januari tot en met 16 januari, is vooral een springplank voor talentvolle acts waar we nog veel van gaan horen in de toekomst.

Zaterdag 17 januari staat in het teken van Noorderslag in de Oosterpoort. Deze avond staat in het teken van Nederlandse acts. Ook zal de Popprijs die avond worden uitgereikt en dit zal gepaard gaan met de welbekende bierdouche. De prijs wordt uitgereikt aan de artiest die volgens de jury de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek in het afgelopen jaar.

Voor meer informatie kun je terecht op de website. Alle tickets voor het evenement zijn inmiddels uitverkocht.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding