Cornered op tweede editie Feedback!

Cornered op tweede editie Feedback!

Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Nu misschien wel. Tenminste, als je van metal- en hardcore houdt. Zaterdag 6 december is namelijk het spiksplinternieuwe feest genaamd Feedback in Sugarfactory. Na een geslaagde eerste editie op 8 november met headliner Bring On The Bloodshed kon het niet bij één avond blijven.

Deze editie is gevarieerder dan de vorige. Waar vorige keer vooral metalcore werd uitgelicht, is deze keer hardcore aan de beurt. Dit kun je al zien aan de headliner.

De headliner van deze Feedback is niemand minder dan Cornered. De hardcoreband uit Friesland heeft al getourd door Amerika en Europa. Iets waar vele andere bands wel van kunnen dromen. Binnenkort komt hun nieuwe album Sudden Death uit. Een voorproefje hiervan is al te horen. Luister hieronder naar “Serve The Beast”, één van de tracks van het album.

Voor Cornered zal Deathtrap eerst het spits moeten afbijten. De band uit Zuid-Holland maakt hardcorepunk, geïnspireerd door bands als Suckerpunch en Said and Done.  Dit is de laatste show van de jongens dit jaar, mis het dus niet!

Ook From Earth is van de partij. De enige (moderne) metalband deze keer. Ze hebben echter wel een verleden in de metal- en hardcorescene. De band bestaat namelijk uit ex-leden van o.a. Bron From Pain, Blind Sight en 37 Stabwoundz. Hun debuutalbum Dark Waves is sinds kort uit. Bekijk hieronder “The Fallen Ones”, het openingsnummer van het album.

Tickets zijn hier verkrijgbaar voor maar € 6.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding