Keith Buckley brengt boek uit

Keith Buckley brengt boek uit

“SCALE” is de titel van de semi-autobiografie van Every Time I Die-frontman Keith Buckley. De zanger maakte vandaag bekend dat hij een semi-autobiografie geschreven heeft en gaat publiceren. Het boek zal een verhaal vertellen over een 31-jarige gitarist, genaamd Ray Goldman, gebaseerd op zijn eigen leven en ervaringen.

“Ray Goldman will outdrink you, out-party you and, unfortunately for him, probably outlive you. As a hopeless and struggling indie rock musician, Ray’s best chance of discovering any beauty and purpose in his dysfunctional life will come only when he ceases to struggle against life itself. These are his memoirs.”

Het schrijven van een boek zal voor Keith Buckley geen vreemde stap zijn geweest. Voordat hij full-time muzikant werd, studeerde hij af aan de universiteit van Buffalo. Ook heeft hij in een middelbare school nog gewerkt als Engels docent. De teksten die hij schrijft voor Every Time I Die bevatten regelmatig literaire referenties en complexe metaforen. Zijn teksten worden vaak gekarakteriseerd als poëtisch en bijtend sarcastisch.

“SCALE” zal in de winter van 2015/2016 uitgebracht worden door Rare Bird Books. Meer informatie over het boek is te vinden op de site van Rare Bird.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding