Win 5×2 tickets voor Only Seven Left’s The Final Tour

Win 5×2 tickets voor Only Seven Left’s The Final Tour

Aanstaande vrijdag begint The Final Tour van Only Seven Left. Deze zomer maakte de band bekend er na tien jaar mee te stoppen. Sinds het ontstaan in 2005 verschenen er in totaal twee albums, één EP en het afgelopen jaar een aantal losse singles, die samen op een laatste album zullen verschijnen.

Voor deze laatste tour wordt nog één keer alles uit de kast gehaald; zo zal ex-zanger Wouter ook te zien zijn op het podium tijdens de allerlaatste show. Ook Hubrecht Eversdijk, gitarist van Destine, heeft aangegeven de band te zullen vergezellen op een aantal data. Verder is het waarschijnlijk dat ook voormalig zanger Bart en ex-toetsenist Roderick hun gezicht zullen laten zien.

WIN 2 VRIJKAARTEN!

DutchScene mag vijf keer twee vrijkaarten weggeven voor The Final Tour van Only Seven Left. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen en erbij te zetten bij welke show jij aanwezig wilt zijn. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

the-final-tour

De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond twee dagen voor het concert van jouw keuze dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding