Bandleden en hun kledingmerken

Bandleden en hun kledingmerken

Dat muzikanten creatief zijn is natuurlijk duidelijk, maar soms willen zij meer dan alleen muziek maken. Dit geldt ook voor veel bands en/of bandleden in onze scene. Zij begonnen namelijk een kledingmerk of brachten (bijvoorbeeld in samenwerking met een ander kledingmerk) een kledinglijn uit. Denk hierbij aan All Time Low, Bring Me The Horizon’s Oli Sykes en You Me At Six. Wij zetten een aantal van deze kledingmerken voor jou op een rijtje.

AMERRICKAN

Zack-Merrick-Amerrickan620

Zack Merrick, bassist van All Time Low, richtte in 2008 zijn eigen kledingmerk Amerrickan op. Via het merk deelt de muzikant zijn interesses en hobby’s met zijn fans. Het merk probeert plezier en energie over te brengen, net zoals Merrick dit doet tijdens zijn optredens met All Time Low.

SHOP

ANTHEM MADE

anthem-made

Anthem Made werd in 2012 opgericht door Sleeping With Sirens-frontman Kellin Quinn en één van zijn vrienden, Jason Hanlin. De twee groeiden samen op en waren erg betrokken in de muziek scene. Na het vele touren met Sleeping With Sirens raakte Quinn erg geïnspireerd voor een kledinglijn, die draait om passie en mensen stimuleert zichzelf te zijn.

SHOP

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding