Win 2×2 vrijkaarten voor Feedback in Sugarfactory

Win 2×2 vrijkaarten voor Feedback in Sugarfactory

Op zaterdag 8 november organiseert Feedback een snoeiharde metal avond met bands van eigen bodem in Sugarfactory te Amsterdam. De avond wordt afgetrapt door de Amsterdamse metalcoreband 2 Years To Apocalypse, die eerder dit jaar de debuut EP Dawn uitgebracht. Een EP waarop de band je trakteert op een flinke portie melodic metalcore met een progressief randje. Hier na volgt Don’t Mention The War!, die dit jaar het album Giantess uitbrachten, mathcore met invloeden van o.a. Converge en The Dillinger Escape Plan. Na een tijd van stilte zijn ze weer helemaal terug en klaar om je helemaal omver te blazen. De afsluiter van de avond is hardcore band Bring On The Bloodshed. De vijfkoppige band heeft eerder het podium gedeeld met onder anderen Hatebreed en Sworn Enemy en weten hoe ze hun publiek omver kunnen blazen.

Tussen de bands door is er ook nog de mogelijkheid om je wilde haren te laten temmen door Boudewijn Jurriaans, barber bij Cut Throat uit Amsterdam.

Met andere woorden, dit is een avond die je niet wil missen en dat hoeft ook niet want DutchScene geeft 2×2 vrijkaarten weg. Zeker zijn van je tickets? Koop ze hier!

WIN 2 VRIJKAARTEN!

DutchScene mag twee keer twee vrijkaarten weggeven voor Feedback. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Op 5 november maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding