Destine lanceert Indiegogo-project

Destine lanceert Indiegogo-project

Na wekenlang te hebben geteast met verschillende mysterieuze berichten heeft de Nederlandse pop-punk band Destine vandaag officieel bekend gemaakt bezig te zijn met hun derde studio-album. Om het hele proces te kunnen financieren heeft de band een Indiegogo-campagne gelanceerd.

In een video legt de band uit dat ze de afgelopen maanden bezig zijn geweest met het schrijven van nieuwe muziek en het opnemen van nieuwe demo’s. Door middel van de campagne hoopt de band meer in contact te komen met fans. Zo kunnen fans naast het album ook geld doneren voor bijvoorbeeld gesigneerde spullen, Skype-sessies, een gastverschijning op het album of een huiskamerconcert van de band.

De band bracht in 2010 en 2012 respectievelijk de albums Lightspeed en Illuminate uit, voordat ze in begin 2013 ervoor kozen om (tijdelijk) de stekker eruit te trekken. Lange tijd is het stil gebleven en geruchten dat de band definitief uit elkaar was gegaan gingen al de ronde, maar met deze video heeft de band alle geruchten direct ontkend.

Bekijk hieronder de video van de band, voor meer uitleg over het Indiegogo-project, of klik hier om de crowdfundingpagina te bezoeken.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding