Attila in Dynamo

Attila in Dynamo

Dat Attila een geliefde band is, was al te merken aan het bericht dat een dag van te voren online kwam. Uitverkocht. Al snel kwamen er berichten van mensen die nog een kaartje zochten. Had Dynamo het toch niet beter in de grote zaal kunnen houden?

_DSC4311 as Smart Object-1 zwart wit dutchscene

Toen Combined Fragments de avond opende was de zaal al goed gevuld. Het publiek ging goed los ondanks dat het geluid niet perfect was. Er zat een echo op de zang. Als je er op ging letten was het vervelend. Combined Fragments gaat al een tijdje mee. Dat drie mannen hun laatste optreden, ook nog uitverkocht, het podium mogen delen met Heart of a Coward en Attila is echt een eer voor ze. Tussen de nummers door spelen ze goed in op het publiek. “De drie mensen die het meeste los gaan, krijgen een t-shirt!” Dat hoef je één maar  keer te zeggen.  Houd ze in de gaten. Ze hebben al nieuwe leden en gaan gewoon door.

_DSC4442 as Smart Object-1 zwart wit dutchscene

Bij Heart of a Coward hoor je meteen dat ze iets aan het geluid gedaan hebben, het staat namelijk veel beter afgesteld. Daarbij kwam de mooie lichtshow, wat voor mij een mooi pluspunt is. Het publiek is goed opgewarmd door Combined Fragments. Heart of a Coward zet een goede set neer en was wellicht hoogtepunt van de avond. Hier gaan we nog veel van horen.

_DSC4519 as Smart Object-1zwart wit dutchscene

Het gerucht ging dat Attila boos was dat hun optreden niet plaatsvond in de grote zaal, maar tijdens de show is hier niets van de merken. Grote hits zoals “Party with the Devil”, “Payback”, en ” Shots for the Boys” komen voorbij. Hoe meer mensen er crowdsurfen, hoe beter. De ‘we want more’ aan het einde van de reguliere set was van korte duur, Attila laat al snel de eerste noten van “About That Life” horen.

De volgende keer mag de hele show in de grote zaal staan. Zo hebben nog meer mensen een goede avond!

Fotogalerij

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding