Win 2×2 vrijkaarten voor Crossfaith

Win 2×2 vrijkaarten voor Crossfaith

Na optredens op de Nederlandse Vans Warped Tour en in de Melkweg vorig jaar komt Crossfaith terug naar Nederland! De band zal op 4 november te vinden zijn in Tivoli De Helling met Silent Screams, Coldrain en Cytoto in het voorprogramma. Vorig jaar brachten de Japanners hun derde album Apocalyze uit en met dit repertoire heeft de band voldoende in petto hun publiek een leuke avond te bezorgen. De band combineert drum ‘n’ bass, electro en dubstep met agressieve metal. Dat belooft wat!

DutchScene geeft 2×2 vrijkaarten weg voor het concert. Zeker zijn van tickets? Je kunt ze via deze link bestellen.

WIN 2 VRIJKAARTEN!

DutchScene mag twee keer twee vrijkaarten weggeven voor Crossfaith in Tivoli De Helling. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Op 21 oktober maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding