Speedfest kondigt nieuwe namen aan

Speedfest kondigt nieuwe namen aan

Op zaterdag 22 november vindt de negende editie van het harde rock ’n rollfestival Speedfest plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. Vorige maand werd aangekondigd dat Turbonegro, Napalm Death, Midnight, The Fuzztones en Peter Pan Speedrock zullen optreden op het festival, en vandaag is er een reeks nieuwe namen aangekondigd. Doomriders, Slapshot, The Deaf, Diablo Blvd, Banane Metalik en …You Will Know Us By The Trail Of Death versterken het programma.

Peter van Elderen, mede-organisator van het festival en frontman van Peter Pan Speedrock, heeft het volgende over de bands te zeggen: “Deze bands zijn een prima mix van muziekstijlen zoals de Speedfestbezoekers en wij het zelf graag zien. Het theatrale Banane Metalik gooit het over de gore rock ‘n’rollboeg en met old school veteranen Slapshot halen we mooi de top van de hardcore-eredivisie binnen. De eigenzinnige stijl van Boston geweldenaars Doomriders laat zich lastig omschrijven – noem het van mijn part gerust heavy rock. Dat geldt trouwens evenzeer voor het genre overstijgende …Trail Of Death, dat live altijd knalt. Ook intens zijn de Haagse garagerockers van The Deaf die zich steevast in het zweet werken en van elke show een feestje maken. Diablo Blvd van de Belgische stand up comedian Alex Agnew is een uitstekende heavy metalband voor fans van bijvoorbeeld Danzig en The Cult.”

Wil jij bij de negende editie van het festival aanwezig zijn? Tot en met zondag 31 augustus zijn er Early Bird Summerdeal tickets te koop voor €35,-. Daarna geldt de reguliere voorverkoopprijs van € 40,- (dagkassa  € 45,-). Voorverkoop loopt via de nieuwe Speedfest site, via de bekende regionale voorverkoopadressen en de Primera-winkels.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding