Win 2×2 vrijkaarten voor Escape The Fate

Win 2×2 vrijkaarten voor Escape The Fate

Op 23 oktober staat Escape The Fate met New Years Day en Glamour Of The Kill in de Melkweg, Amsterdam. De drie bands touren deze herfst door Europa en New Years Day treedt voor het allereerst op in Nederland. Dit is een concert die je niet mag missen!

Heb je nog geen ticket, omdat je bijvoorbeeld al je geld moest uitgeven aan nieuwe schoolspullen? Of omdat je al naar zoveel concerten gaat? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij DutchScene maak je kans op twee vrijkaarten voor dit optreden.

Zeker zijn van tickets? Koop ze hier!

WIN 2 VRIJKAARTEN!

DutchScene mag twee keer twee vrijkaarten weggeven voor Escape The Fate in Melkweg. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Op 16 oktober maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding