Win 8×2 vrijkaarten met meet & greet voor Tonight Alive

Win 8×2 vrijkaarten met meet & greet voor Tonight Alive

De Australische poppunkers van Tonight Alive treden op 16 en 17 augustus op in Amsterdam en Eindhoven. De band bracht in september vorig jaar het nieuwe album The Other Side uit en zal dus veel nieuw materiaal ter gehore brengen. DutchScene mag deze concerten met trots presenteren en geeft vrijkaarten met exclusieve meet & greet’s weg.

Win 2 vrijkaarten met meet & greet voor de show in Amsterdam

DutchScene mag vier keer twee vrijkaarten met meet & greet weggeven voor Tonight Alive in Melkweg, Amsterdam. Je kan kans maken op twee tickets met meet & greet door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Zeker zijn van tickets? Koop ze hier.


Win 2 vrijkaarten met meet & greet voor de show in Eindhoven

DutchScene mag vier keer twee vrijkaarten met meet & greet weggeven voor Tonight Alive in Dynamo, Eindhoven. Je kan kans maken op twee tickets met meet & greet door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Zeker zijn van tickets? Koop ze hier.

Op 7 augustus maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding