Guts & Glory: Welke band wil jij op Jera On Air 2014 zien?

Guts & Glory: Welke band wil jij op Jera On Air 2014 zien?

Dit jaar organiseert Jera On Air de bandwedstrijd Guts & Glory. Via deze wedstrijd kunnen bands een plekje winnen op het festival dat dit jaar op 13 en 14 juni plaatsvindt. Op 16 mei zullen vier bands optreden in de kelder van Dynamo, Eindhoven. Toegang is gratis, dus kom je favoriete band supporten! Een vakkundige jury zal deze avond aanwezig zijn om een winnaar uit te kiezen. Maak hieronder kennis met de vier deelnemers!

For I Am King
For I Am king is een female-fronted  metalband afkomstig uit onze hoofdstad, Amsterdam. De band kwam begin 2013 voor het eerst bij elkaar en bestaat uit ex-leden van o.a. All Heads Rise en So Called Celeste. De band zal dit jaar de nieuwe EP Revengeance uitbrengen.

The Lost Boys Club
Ook The Lost Boys Club is nog een jonge band, maar heeft in korte tijd al veel bereikt. Zo tekende de band na het uitbrengen van hun debuut EP From Here On After bij het Duitse label Aquity.music en brachten zij daarna het debuutalbum So Far So Good uit. Een aanrader voor fans van Heroes For Hire en Chunk! No, Captain Chunk!.

The Morning Hour
Afkomstig uit Rijswijk zijn de heren van The Morning Hour. Dit viertal, die zich heeft laten beinvloeden door bands als Jimmy Eat World en The Dangerous Summer, timmert hard aan de weg en stond onlangs nog met Hawthorne Heights in Dynamo. De eerste single “Lectures” is inmiddels verkrijgbaar via Spotify en iTunes en aan een debuut EP wordt hard gewerkt.

Miles To Go
Moderne hardcore punk afkomstig uit het Franse Valenciennes is Miles To Go. Deze band is als enige buitenlandse act kansmaker op de Guts & Glory plek en bestaat sinds 2012. Het vijftal geeft aan zich te laten inspireren door Comeback Kid, Rise Against en Architects.

Welke band zie jij het liefst op Jera On Air 2014? Laat het weten in een reactie!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding