Paaspop verandert line-up

Paaspop verandert line-up

Het leek er vorige maand op dat het programma van Paaspop compleet was, maar de organisatie van het Brabantse festival blijkt meer voor ons in petto te hebben! Hoewel het optreden van Quintino en The Exploited is afgezegd, wordt dit gecompenseerd door de nieuwe namen: Circa Waves (UK), Bells Of Youth, Hunting The Robot, Tommy Ebben, Town of Saints, Jay Hardway, Paceshifters, Twenty Sicks does Nirvana’s Nevermind en AC in DC.

Eerder werden acts als The Prodigy, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Jett Rebel, Miss Montreal en Chef’Special bevestigd. Kijk hier voor de definitieve timetables.

Dit jaar valt Record Store Day in het paasweekend, maar hier heeft de organisatie rekening mee gehouden: dit jaar huisvest het festival een heuse muziekshop op het terrein, waar een aantal artiesten een intiem akoestisch concert zal geven. Bells Of Youth en Afterpartees zijn daar van dichtbij te zien en te horen in een fraaie setting. Eerder lieten Candybar Planet, Navarone, Black Bottle Riot en Taymir al weten graag langs te komen voor een knusse instore.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding