Win 2×2 tickets voor The Strypes in Melkweg

Win 2×2 tickets voor The Strypes in Melkweg

De jonge, Ierse rock & rollers van The Strypes treden op 19 april op in de Melkweg te Amsterdam. Het viertal, met een leeftijd tussen de 16 en 18, laat zich inspireren door 60’s blues boom bands en 70’s pub rock bands als Dr. Feelgood, Eddie and the Hot Rods, The Rolling Stones, etc. De veelbelovende band stond eerder dit jaar op Eurosonic Noorderslag en trad vorig jaar op in Paradiso. Het voorprogramma van het concert op 19 april wordt verzorgd door het Nederlandse The Silverfaces. Tickets voor het optreden kosten €15,- exclusief lidmaatschap en kunnen via deze link worden aangeschaft.

WIN 2 VRIJKAARTEN!

DutchScene mag twee keer twee vrijkaarten weggeven voor het concert van The Strypes en The Silverfaces. Je kan kans maken op twee tickets door deze afbeelding op Facebook te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je helaas dus ook geen kans!

Op 12 april maken wij de winnaars bekend. De winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding