Documentaire Palio Superspeed Donkey

Documentaire Palio Superspeed Donkey

De 17-jarige Willem is het brein achter de succesvolle, vierkoppige band Palio Superspeed Donkey. Al toen ze 14 waren zetten ze een paar van hun nummers op internet en die werden meteen opgepikt door alle media.

Nu zijn ze twee jaar verder, zijn professioneler geworden en nog steeds een publiekslieveling. Ze zitten inmiddels bij een bekend platenlabel en hebben een manager.
Deze zomer is heel belangrijk voor de band, want ze bereiden zich voor op de opnames van hun eerste cd. Ze moeten nu bewijzen dat ze meer zijn dan een schattige jongetjes en daar moeten ze hard voor werken, want binnenkort zijn ze niet jong en schattig meer en misschien heeft de media dan veel minder aandacht voor de jongens.
De producer wil met hen een succesvolle cd maken, maar Willem neemt zich voor om hoe dan ook zelf de baas te blijven over zijn muziek.
Dit alles is te zien in de documentaire van de jongens, You should’ve been there.

Zaterdag 1 februari om 14:45 uur zal You should’ve been there uitgezonden worden op Nederland 3. Maar als je niet kunt wachten is de documentaire hier al te bekijken.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding