Show The 1975 in Paradiso uitgesteld

Show The 1975 in Paradiso uitgesteld

De show van The 1975 op 12 maart in Paradiso is twee weken uitgesteld en zal dus plaatsvinden op 24 maart. Mensen die al tickets aangeschaft hebben hoeven zich geen zorgen te maken, deze blijven gewoon geldig. Als dit echter reden is om niet meer te gaan, misschien omdat You Me At Six op dezelfde dag optreedt in Dynamo, kunnen de tickets geretourneerd worden bij Ticketmaster. De reden voor het verplaatsen van de show zou kunnen zijn dat Bastille ook op 12 maart in Amsterdam optreedt.

Informatie over het retourneren van de tickets, zoals op de website van Paradiso staat:

Voor het retourneren van e-tickets vul je het contactformulier in op de website van Ticketmaster onder vermelding van het ordernummer van de kaarten. (Het ordernummer staat op de kaarten). Ticketmaster zal de kaartprijs exclusief servicekosten terugbetalen op het rekeningnummer waarmee de kaarten zijn betaald, of je creditcard crediteren.

Als je de kaarten bij een fysiek verkooppunt hebt gekocht kun je de originele kaarten opsturen (maak voor jezelf een kopietje!) naar Ticketmaster onder vermelding van je klantnummer, naam, adres en rekeningnummer; Ticketmaster betaalt de kaartprijs exclusief servicekosten terug op het opgegeven rekeningnummer. Frankeren is niet nodig. Het adres van Ticketmaster is:

Ticketmaster
Afdeling klantenservice
Antwoordnummer 18430
2501 WK  Den Haag

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding