Meet: Barbie Sailers

Meet: Barbie Sailers

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij het Zwitserse Barbie Sailers in de spotlight.

Barbie Sailers is een band die ontstaan is in 2011 in het plaatsje Ticino in het zuiden van Zwitserland. Het vijftal had als doel om punkrock te maken in de vorm van Blink-182, dat je doet verlangen naar de zomervakantie en het strand. Nadat de eerste nummers geschreven waren, bracht de band een demo uit die ze weggaven bij shows, waardoor de bekendheid sterk groeide. De band werd uitgenodigd voor de RedBull Tourbus en veroverde daar de tweede plaats. Vanaf dat moment was Barbie Sailers een begrip in eigen land.

In de zomer van 2013 bracht de band hun eerste officiële debuutalbum uit, genaamdAlready In Paradise. Dit album werd zo goed ontvangen dat de heren het voorprogramma mochten verzorgen van Papa Roach en Glamour Of The Kill in Zürich. Ook werd de band, na het winnen van een bandbattle uitgenodigd te spelen op de Vans Warped Tour Zwitserland. De band is nu volop plannen aan het maken om ook de rest van Europa te laten genieten van hun zomerse punkrock en we kunnen deze gasten dan ook zeker binnenkort verwachten in Nederland.

Bekijk hieronder de officiële clip bij het nummer “3rd Millennium Addiction”, dat te vinden is op debuutalbum Already In Paradise.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding