Metallica eerste headliner Pinkpop 2014

Metallica eerste headliner Pinkpop 2014

Metallica is de eerste headliner van Pinkpop 2014. De band, die in 2008 ook al op het Limburgse festival speelde, zal op maandag 9 juni het festival afsluiten. De Amerikaanse metalband zal fans een ultieme interactieve show ervaring geven met “Metallica by Request”.

Fans die online tickets kopen voor Pinkpop worden uitgenodigd om te stemmen en zo de setlist van hun dromen samen te stellen. Ze krijgen de kans om hun eigen setlist samen te stellen uit meer dan 30 jaar Metallica materiaal, bestaand uit bijna 140 nummers. Van de traditionele set van 18 nummers die Metallica zal spelen zullen er 17 afkomstig zijn uit de bovenste regionen van deze de lijst en, omdat de band ook een bijdrage wil leveren, is het achttiende nummer een gloednieuw nummer! Fans kunnen op www.metallica.com bekijken op welke nummers is gestemd door andere fans en het wat het eindresultaat is voor hun show.

De kaartverkoop start op zaterdag 15 maart om 10:00. Let op: Koop alleen kaarten via Ticketmaster, kaarten die nu al via andere partijen verkrijgbaar zijn, zijn niet geldig.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding