Life’s Too Short For Us – Everything’s Fine EP

Life’s Too Short For Us – Everything’s Fine EP

Een leuk bandje van eigen bodem: Life’s Too Short For Us. Een opkomende act die nog interessant is en nog kan doen waar het muziek maken om draait: lol hebben met vrienden. Dit is terug te horen in hun sophomore EP, Everything’s Fine. Dit is namelijk een verzameling van 3 gezellige poppunk/punkrock liedjes, waarin het frisse van de band nog behoorlijk aanwezig is.

De opener van deze EP, “Where We’re From”, klinkt lekker met zijn bass-intro en mainriffje. “Your Approval” komt over als knipoog naar de ouderwetse skate-punk. De hekkensluiter van Everything’s Fine, “Not Gonna Play”, blijft in het zelfde genre hangen. Zo’n terugblik op de jaren ’90 punkrock komt niet ongelegen binnen het koninkrijk der poppunk. Het gave stemgeluid van zanger Stefan Kemp zal daar ongetwijfeld een belangrijke rol in gespeeld te hebben, aangezien hij hier goed mee overweg lijkt te kunnen. Net als de rest van de band trouwens.

Beoordeling: 7
De heren zelf beschrijven hun project als iets wat begonnen is als een excuus om bier te drinken en het gezellig te hebben. Het klinkt alsof dit een belangrijke eigenschap van hun werk is geworden. Dit is absoluut niet erg. Life’s Too Short For Us is zeker het luisteren waard. Nu is het nog afwachten tot ze echt groot worden.

Releasedatum: 29 Oktober 2013
Verkrijgbaar via: Bandcamp, Spotify en iTunes

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding