My Chemical Romance komt terug?

My Chemical Romance komt terug?

Nog niet zo lang geleden kondigden de heren van My Chemical Romance aan ermee te stoppen. Veel mensen dachten dat het om een grap ging, aangezien deze aankondiging rond 1 april gedaan werd. De bandleden lijken ook ieder hun eigen weg gegaan te zijn, zo heeft Gerard Way het druk met een nieuw muzikaal project en zijn Batman comics en is gitarist Frank Iero ook bezig aan nieuwe muziek.

Als we Hits Daily Double mogen geloven, heeft de band echter een release op de planning staan. Op de website van Hits Daily Double staat My Chemical Romance namelijk tussen een lijst met nieuwe releases en zouden zij op 21 januari 2014 nieuw materiaal uitbrengen via Warner Bros. Als dit echt waar is, zou het voorlopig toch onduidelijk zijn of de band een comeback zal maken of nog onuitgebracht materiaal had liggen en met deze plaat juist afscheid neemt.

Hiernaast heeft de band ook onlangs hun Twitterbio aangepast naar de tekst “Sometimes, in order to grow, you need to tear down everything that came before”. Check het hieronder zelf. Inmiddels is deze tekst uit de bio echter vervangen door “2001-2013”.

mcr-twitter

Wat denk jij hierover? Denk je dat de break-up van de band één van de meest succesvolle één-aprilgrappen is geweest? Laat het ons in een reactie weten!

UPDATE: Gerard Way heeft laten weten dat het om een greatest hits album gaat. De buitenkant wordt door hemzelf ontworpen. Waar het dus op neer lijkt te komen, is dat de band definitief afscheid neemt met deze plaat.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding