“Geen toekomst voor Jonas Brothers”

“Geen toekomst voor Jonas Brothers”

Onlangs werd naar buiten gebracht dat Jonas Brothers hun 19 shows tellende tour slechts een aantal dagen van tevoren heeft afgeblazen. Hoewel je misschien zou denken dat dit komt doordat Danielle, de vrouw van oudste broer Kevin, zwanger is, schijnt de annulering toch een heel andere reden te hebben. De broers zouden het namelijk niet eens kunnen worden over de muzikale richting van de band. Dit is opmerkelijk, aangezien ze net een heel studioalbum hebben opgenomen. Deze draagt de naam V en zou naar verwachting dit jaar nog verschijnen. Klik hier voor meer informatie over dit album.

Het lijkt er echter op dat het drietal niet tot een oplossing kan komen. Volgens een artikel in People Magazine heeft de band daarom besloten er voorlopig mee op te houden:

“It’s over for now,” Kevin Jonas says.

“It’s really hard to say ‘forever,’ ” says Nick. “We’re closing a chapter, for sure.”

“It was a unanimous decision,” says Joe.

Na een meetingop 3 oktober vertelde het jongste bandlid Nick aan zijn broers dat hij hevig twijfelde over de toekomst van de band. Hier zou hij al langer mee rondlopen. Zelf heeft de band nog niets naar buiten gebracht, we zullen dus moeten wachten op een officiële statement.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding