DutchScene viert vijfjarig bestaan in Patronaat. Kom je ook?

DutchScene viert vijfjarig bestaan in Patronaat. Kom je ook?

Op 5 november bestaat DutchScene vijf jaar, reden voor een feestje dus! Samen met vrienden, trouwe bezoekers en andere muziekliefhebbers zullen we onze verjaardag op 25 oktober vieren in het Patronaat, met optredens van Lowing (Zweden), Jasper Mook & band (Utrecht) en The Charm The Fury. Tickets voor het concert kosten €11,- en zijn verkrijgbaar via deze link. Kom jij ook?

Alles van metalcore tot punk en zelfs indie singer-songwriters komen op de site aan bod, en dat spectrum komt ook op het feestje terug. Hoewel je ze misschien al kent, lees je hieronder meer over de acts van de DutchScene 5 year anniversary.

LOWING is een singer-songwriter uit Zweden die zeer melodieuze muziek maakt. Met zijn unieke stem houdt hij het publiek heel dichtbij. Onlangs heeft hij een platencontract getekend bij Universal BMI, dus waarschijnlijk zal dit niet de laatste keer zijn dat we van de singer-songwriter zullen horen.

Jasper Mook, voormalig frontman van I’ll Pick You Up, kwam deze zomer vol in de spotlights door het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Daarmee haalde hij de finale en tourt met dat gezelschap langs uitverkochte zalen in heel het land. Hij heeft inmiddels een band om zich heen verzameld en is deze avond een volledige lang te horen. Voor DutchScene is hij geen onbekende, zo was hij met I’ll Pick You Up onderdeel van de DutchScene Tour in 2012. Op 25 oktober treedt Mook voor het eerst op met zijn eigen liveband.

The Charm The Fury is een female-fronted metalcore band uit Amsterdam die het niet alleen in eigen land goed doet. Naast dat de band zal optreden op de Nederlandse stop van de Vans Warped Tour, heeft het vijftal ook een plekje op de Engelse stop bemachtigd. Onlangs verscheen het debuutalbum “A Shade Of My Former Self”, dat gepresenteerd werd in de Melkweg.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding