Tonight Alive en Set It Off in Dynamo

Tonight Alive en Set It Off in Dynamo

Op zaterdag 28 september stopte de The Other Side Tour van Tonight Alive in Dynamo, Eindhoven. De Australische band heeft Set It Off meegenomen als vaste support act en The Lost Boys Club kreeg de eer om als Nederlandse band het publiek op te warmen.

The Lost Boys Club kwam op met een krachtig intro. Deze kracht viel echter deels weg toen de band zelf begon met spelen. Na het eerste nummer had de gitarist technische problemen, waardoor er een gat viel in de set. Daardoor verloor een deel van het publiek zijn aandacht. De jongens uit Hilversum brengen binnenkort het album So Far So Good uit en speelde een aantal nummers van deze plaat. De teksten lijken soms echter  op een mix van o.a. All Time Low, Yellowcard en Boys Like Girls songteksten.

Set It Off weet het publiek helemaal wakker te krijgen en knalt de set in met “I’ll Sleep When I’m Dead”. Frontman Cody Carson sprint over het podium heen terwijl de gitaristen synchroon kunstjes doen met hun gitaren. De band weet het publiek goed mee te laten doen door middel van interactie en energie.

Wanneer het intro van Tonight Alive start en de band het podium betreedt is het duidelijk waarvoor iedereen is gekomen. De Australische band opent de show met het nummer “The Ocean”, afkomstig van het onlangs verschenen album The Otherside. In tegenstelling tot het optreden van de band in Sugarfactory waren er dit keer wel mensen op het concert af gekomen. Zangeres Jenna McDougall communiceert veel met het publiek en vraagt een fan het podium op om een nummer mee te zingen. Een klein minpuntje was dat het geluid aan het begin van de set niet super goed was, maar later werd dit wel beter.

Tonight Alive wist een goede combinatie te maken tussen nieuw en oud materiaal en sloot de avond af met “What Are You So Scared Of?” als toegift terwijl enkele fans op het podium aan het feesten waren.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding