Dynamo zoekt Nederlands talent voor Distortion Fest

Dynamo zoekt Nederlands talent voor Distortion Fest

Op 24 november vindt de tweede editie van Distortion Fest plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. Vandaag zijn de laatste namen van de line-up bekend gemaakt, het affiche is aangevuld met CHTHONIC, DYING FETUS, OBSCURA & DARKRISE.

Eerder werd al bekend gemaakt dat ook My Dying Bride, Papa Roach, DEATH, Satyricon, Heaven Shall Burn, Hypocrisy, Dying Fetus, Havok, Obscura, Chthonic, Adept, Darkrise, Alpha Tiger, Glamour Of The Kill, The Psyke Project, Middle Class Rut, Angelus Apatrida en een Nederlandse surprise act op het festival zullen optreden.

De allerlaatste plaats op het festival is voor een Nederlandse band. Net als vorig jaar zal Dynamo een bandwedstrijd organiseren, meer informatie vind je hieronder.

Metalentenjacht: (Dutch)
Omdat we het belangrijk vinden om regionaal talent te ondersteunen, organiseren we net als vorig jaar de Metalentenjacht. Deze bandcontest wordt gehouden in samenwerking met jongerencentrum Dynamo, studenten van de Metalfactory (eerste MBO metal-opleiding ter wereld) en Café The Jack (alle drie afkomstig uit Eindhoven). De voorrondes vinden plaats in Café The Jack op 19 en 26 oktober, de finale op 15 november in Dynamo. De winnende band krijgt 25 minuten speeltijd als opener van de Dynamo Stage op Distortion.

Meedoen aan de Metalentenjacht? Metal(core) bands kunnen een mail sturen naar [email protected] met daarin bandnaam, contactgegevens, muziekgenre en YouTube-link. Uiterste inschrijfdatum is 7 oktober 18.00 uur en geselecteerde bands ontvangen op 9 oktober bericht.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding