Richie Sambora officieel weg uit Bon Jovi

Richie Sambora officieel weg uit Bon Jovi

Na 30 jaar is gitarist Richie Sambora niet langer onderdeel van Bon Jovi, dit bevestigde de manager. Een aantal maanden terug vertrok Sambora, terwijl de band midden in een tour zat. De reden bleef toen vaag. Nu is duidelijk dat de gitarist nog steeds worstelt met zijn verslavingen en dit is de band in de weg gaan staan. Na de zoveelste waarschuwing hoeft Sambora niet meer terug te komen.

Jon Bon Jovi stelde zijn beste vriend een ultimatum: hij mocht wel terugkeren naar de band, maar moest zich eerst laten opnemen in een afkickkliniek. Sambora zou hier echter geen zin in hebben en daarom zijn hun wegen onlangs gescheiden. Veel vrienden van de gitarist hopen dat hij weggaat uit Hollywood, omdat hij anders te veel in aanraking komt met drank. De dokter heeft ook al aangegeven dat Sambora moet uitkijken met drank, omdat het niet lang meer goed zal gaan.

Philip Eric Xenidis, ook wel Phil X, vervangt Sambora’s plek sinds zijn vertrek. Hij is geen onbekende van de band, in 2011 moest Richie Sambora ook al optredens missen omdat hij opgenomen was in een afkickkliniek. Of  X een vaste plek krijgt in de band is op dit moment niet duidelijk.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding